Zingen met mijn fans Mayra en Jildou bij Omrop Friesland

Het nieuwe jaar is inmiddels 13 dagen oud en mijn verschillende projecten beginnen vaste vormen aan te nemen. Januari is echt de maand waar creëren de boventoon voert en het lukt heel aardig!

Optreden gaat ook gewoon door en afgelopen vrijdag stond ik in het programma Noardewyn Live van Omrop Friesland. Prachtig was dat ik 2 van mijn fans, Mayra en Jildou, die mij tijdens mijn #tvoh avontuur enorm gesteund hebben via Instagram, eindelijk heb ontmoet. Zij kwamen met hun ouders en zusje naar de studio en de jonge dames bleken ware zangeressen te zijn.

Happy, een #tvoh medley en girl on fire hebben wij met veel plezier voor het Friese publiek gezongen.

Bedankt Noardewyn live en tot ziens Friesland!!

Friesland Jildou en Mayra

4 replies
 1. Hans Polak says:

  Ik heb samen met jou een geweldige dag gehad i9n de studio van Omrop Fryslan en wat heb ik genoten van jouw optredens op Tv samen met die schattige kids Mayra en Jildou! You’re a real “power woman”!

  Reply
 2. Dolly de Hond says:

  Wat een vreselijke leuke opname van je , helemaal jij, en zo leuk samen met de kinderen <3 Zo jammer gewoon dat je er zo snel uit ging , Ik vind dat nog steeds een rare formule die ze toen toepasten, maar het is nu eenmaal niet anders, vele goede gingen er te snel uit helaas

  Reply
  • Graziëlla says:

   Heel erg bedankt lieve Dolly voor jouw reactie. Het is helaas niet anders, want het blijft een spel. Afgelopen jaar zaten er inderdaad heel veel spelelementen in waardoor het echte zingen per kandidaat niet echt aanbod kwam.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply