Ik ben ambassadeur van Red Light Jazz

Ik kan het nog steeds niet bevatten wat er gisteren gebeurd is! Gistermiddag zaten Marcel Kaatee, de directeur van Red Light Jazz, en ik bij radio Mart om het te hebben over Red Light Jazz. Dit Jazzfestival zal dit jaar voor de 6e keer gaan plaatsvinden op 7, 8 en 9 juni op en rondom de Amsterdamse wallen op uiteenlopende unieke locaties.  Het interview was bijna afgelopen en bij de afkondiging werd ik door Marcel gevraagd of ik de nieuwste ambassadeur van het festival wilde worden. Ik was totaal verrast en enigszins geëmotioneerd, omdat ik als “The first lady of Jazz uit Amsterdam Zuidoost”, de Jazzverbinding met de rest van de stad al heel lang wilde realiseren. Wat een eer om samen met Hans Dulfer, Saskia Laroo, DJ Maestro en anderen dit prachtige Jazzevent te mogen vertegenwoordigen. Mijn dank gaat uit naar het gehele team van Red Light Jazz voor jullie vertrouwen in mij.

More info:  Ambassadeurs Red Light Jazz

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply