It’s time to rumble!!..Next stop The Battles!!

 

Na 7 weken te hebben mogen genieten van de Blind Auditions op tv is #TeamBorsato eindelijk compleet! Het is een feit dat onze coach Marco Borsato wel top talenten bij elkaar gezocht heeft die nu met elkaar de volgende fase, The Battles, ingaan……

It’s Time To Rumble!!!

In deze fase zullen mensen uit hetzelfde team vocaal tegen elkaar gaan strijden in een boksring. De coach van het team besluit na afloop van The Battle wie in #TeamBorsato mag blijven en doorgaat naar de Live shows.

 

 

Met gezonde spanning ga ik dit tweede deel van mijn #TVOH avontuur tegemoet..:).  Ik blijf eigenlijk nog met de volgende 2 vragen zitten:

Wie wordt mijn tegenstander?

Klik hier op #TeamMarco voor een overzicht van mijn teamgenoten.

Wat wordt mijn Battleliedje?

Enjoy your sunny sunday everybody and keep believing in dreams..:)

 

Ps. Ik lees graag wie jullie mijn geschikte Battlepartner vinden..:)

 

 

 

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply