Stemmen met de Redroom app? Ma dan hoe dan?

Dit is het vijfde jaar van The Voice of Holland en zoals het in het elk ontwikkelingsproces gaat, worden er weer nieuwe dingen uitgevonden om een extra dimensie te geven aan een bestaand gegeven. Dit jaar is het de #Redroom app waar de kijkers van het programma backstagefilmpjes kunnen bekijken en leuke items kunnen lezen over hun favoriete kandidaat. Het mooie aan de #Redroom app is dat je er GRATIS mee kunt stemmen tijdens de Live shows van #TVOH. Komende vrijdag 14 november mag ik voor #TeamBorsato optreden in Live show 1.

Als ik even terugdenk, aan mijn eigen leven voor The Voice, hoe vaak ik een nieuwe app op mijn smartphone of tablet downloadde, was dat bar weinig en meer een favoriete bezigheid van mijn zoon Santana.

Stemmen met de Redroom app? Ma dan hoe dan?

Als ik de mensen om me heen vrolijk vertel dat ik op vrijdag 14 november in Liveshow 1 zit, zijn ze allemaal enthousiast en zeggen ze gelijk dat ze op me gaan stemmen. Als ik ze vertel dat het via een app moet, kijken ze me aan alsof ze de wasmachine bij het programma Prijzenslag van Hans Kazan gewonnen hebben in plaats van de auto.

De generatie van mijn moeder zet al soms vraagtekens bij het woord smartphone en zegt me dat een app downloaden te lastig is. Ze zullen het aan hun (klein)kinderen vragen om het voor ze te doen. Voor de generatie daar boven is het al helemaal een ver van hun bed show. ( sommige uitzonderingen daar gelaten – Meneer Max Sordam )

Twitter, Instagram, Facebook artiestenpagina..:)

Sinds ik in een sneltreinvaart mezelf heb aangeleerd welke info voor welke doelgroep op welke soort van Social Media te plaatsen, kwam ik er al gauw achter dat de doelgroep die van apps downloaden houdt  en er ook heel actief mee bezig is zo ongeveer tussen de 10 en 25 jaar oud is. ( natte vinger werk hoor..;). En dat dus hoogstwaarschijnlijk de doelgroep is die tijdens de Live shows zal gaan stemmen, maar eigenlijk zou ik het leuk vinden als iedereen van elke leeftijd er klaar voor zou zijn om op vrijdag 14 november gratis op mij te kunnen stemmen!!

Daarom mijn handleiding #Redroom app downloaden voor Dummies :)

1. Ga naar de website van The voice of Hollandwww.thevoiceofholland.com
2. Klik op het plaatje van de Redroom app en je wordt doorgestuurd naar een mogelijkheid om te downloaden.
3. Je hebt voor het downloaden een smartphone of een tablet nodig ( grapje)

4. Instaleer de #redroom app en registeer je. ( Het kost geen geld)
5. Klik op talenten en zoek bijvoorbeeld Graziella Hunsel.
6. Klik op het Hartje ..

7. Je krijgt dan nieuws items over mij te lezen en backstagefilmpjes te zien.
8. Maar het belangrijkste is.. Je kan zo DIRECT op Graziella STEMMEN tijdens de LIVESHOWS.  Het stemmen is GEHEEL GRATIS..

Was niet zo moeilijk toch?? Jullie zijn dus nu ready voor komende vrijdag… Mijn voorbereidingen gaan morgen van start…Het belooft tof te gaan worden!

 

Miriam van Houtert Rijhiner
Miriam van Houtert Rijhiner

 

1 reply
  1. Hans Polak says:

    Mijn ‘muzikale hart’ geeft permanent warmte af voor dit enorme talent! Natuurlijk ga ik vrijdagavond 14 november duimen, bidden en… stemmen!!
    Good luck power woman! TOI! TOI! TOI!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply