Overdenking met een vrolijke noot

De afgelopen 2 weken voelde het aan alsof ik in de wasmachine ronddraaide. Wat een drukte waar ik even niet uitkwam. Maar in tijden van drukte is er toch nog  een rustmoment waar ik even terugkijk op al mijn avonturen en ik de balans opmaak  :).

#TVOH en de Clash

Fase 3 uit mijn #tvoh avontuur was de Clash waar ik met mijn teamgenoot Rob de Nijs uit #teamborsato samen moest gaan zingen om een plek in het team en het programma te kunnen behouden. Gedurende de week werd er druk geoefend in studio 22 om de gehele eerste liveshow op rolletjes te laten verlopen.  Toen was het “the moment of truth”, de deuren gingen open, ik liep het prachtige podium op en we waren live te zien in de huiskamers van meer dan 2.5 miljoen mensen. Ik genoot, zoals elke keer, van het moment en de bewonderende gezichten in het publiek. Onze coach Marco Borsato was degene die zijn voorkeur moest uitspreken voor een teamlid en met een “lichte” voorkeur, zoals hij dat zei, koos hij voor Rob.  The Voice is definitely about The Choice.

De mensen die er wel voor gekozen hebben om mij te steunen via Instagram, Facebook, YouTube, Twitter en in het echte leven wil ik 100% bedanken voor hun power boodschappen. Speciale dank aan mijn #TeamHunsel en het Arte College die een hele stemcampagne hebben opgezet om mij te ondersteunen. <3

 

The Grand Ladies of Jazz

10 maanden geleden ging  de 2e editie -The Latin Edition- van mijn show The Grand Ladies of Jazz in première in de Stadschouwburg van Almere. Na de show een aantal keer door heel Nederland te hebben gespeeld, sloten wij op 22 november de tour af in het Bijlmer Parktheater.   Het theater dat mij drie jaar geleden een podium bood om mij droom te kunnen realiseren.  Muchas Gracias Ernestine Comvalius.

Met mijn geweldige 5 mans band,  Lady Anne-Marie Hunsel, Lady Yvette de Bie, mijn special guest en tevens teamgenoot #teamborsato #tvoh miss Britt Lenting en onze Cottonclub host mister Roy Ristie waren we klaar om deze laatste voorstelling tot een waar succes te maken.

The Grand Ladies of Jazz

Het publiek was vanaf het eerste moment super enthousiast en dat maakte dat er een waar feest ontstond tot aan het einde van de voorstelling. De gasten gingen al dansende de zaal uit richting de foyer waar ze met The Grand Ladies of Jazz op de foto konden. Het bleef nog lang heel gezellig en kan met recht zeggen dat we de tweede tour op een knallende manier hebben afgesloten. Ik bedank mijn crew voor hun inzet en het maken van onze eigen versie van “Spierballen Jazz”.  Het enthousiaste publiek enorm bedankt voor jullie geloof in The Grand Ladies of Jazz.

The Grand ladies of Jazz

Nieuwe projecten

Waar er een deur dicht gaat, gaan er verschillende deuren open.

Nieuwe uitdagende projecten hebben zich al aangediend en ik zou geen Graziëlla Hunsel Rivero heten als ik er geen oren naar zou hebben. Ik ben van nature een echte bezige bij en ga geen enkele positieve uitdaging uit de weg en probeer altijd alles zo passend mogelijk te maken zodat ik het ook allemaal kan uitvoeren.

Muziek, creëren, kennis, ondersteuning, overdracht,  bewustwording, over de grens, jeugd, educatie zijn slechts enkele sleutelwoorden die mijn nieuwe plannen kunnen omschrijven.

It is time to move on to the next challenge

graziellahunsel_eendoelzonderplan

 

 

4 replies
 1. Een bewonderaar! says:

  Positief en sterk, dat zijn eigenschappen die jou en je talent kenmerken!
  Kijk niet met spijt terug, geniet en leer van vandaag, de toekomst ligt voor je………

  Reply
  • Graziëlla says:

   Hallo bewonderaar :), Muchas gracias voor jouw mooie woorden en dat is zeker hoe ik deze hele reis ervaar. Elke dag moet je blijven werken aan jouw passie. Building step by step! Ik wens je een fijne week.

 2. Sacha says:

  Yes! Ik ben benieuwd naar alle mooie dingen die je nog gaat neerzetten. Met jouw enthousiasme komt dat helemaal goed……..Trots op jou! Laat je eigen stem horen…….. :-) xx

  Reply
  • Graziëlla says:

   Lieve Sacha, Ik hoop dat ik je positief kan verrassen met de projecten waar ik op dit moment mee bezig ben. I give my best 100% of the time..<3 <3 <3

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply