Download mijn single One Night Only gratis

Buenos dias iedereen,

De afgelopen drie dagen heb ik echt het gevoel gehad dat ik een achtbaanrit zat met alleen maar loopings :). De mooie reacties vanuit heel Nederland en zelfs het buitenland waren overweldigend. Ik heb dan ook mijn best gedaan om voor elke nieuwe volger een persoonlijk bericht te schrijven. Mocht het zijn dat ik nog niet aan jouw bericht bent toegekomen dan zeg ik bij deze “Muchas gracias”.

Ik ben heel erg trots op mijn #BlindAuditions single #OneNightOnly uit de #Musical #Dreamgirls. Je kan de single geheel gratis downloaden als je de #Redroomapp op de website van #TVOH downloadt. Je kan ook gelijk hier op het woordje Deezer klikken Deezer en de single direct downloaden.

Het leuke aan de #Redroomapp is dat je kan volgen wat er #backstage gebeurd en zie je #exclusieve items over de kandidaten. ¡¡Me gusta mucho!!

Veel luisterplezier en heel erg bedankt voor jullie support.

TVOH

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply