omg! ik zit in The Voice of Holland!

Life is a surprise…
Wat is mooier dan een onverwachte positieve verrassing?? Helemaal niets!  Mijn lieve leerlingen uit mijn 2B klas van het #Artecollege hebben mij opgegeven voor het programma #TVOH 5. Door hun overweldigend enthousiasme ben ik samen met hen dit avontuur aangegaan. Kijk dus deze vrijdag om 20:30 naar #TVOH.  Deze had ik echt niet zien aankomen. :)TVOH

32 replies
 1. Angel says:

  ben je nog steeds lerares op arte college want ik ben namelijk een leerling van arte college uit klas 1B

  Reply
  • Graziëlla says:

   Hallo Angel, Dat ben ik nog steeds hoor lieverd. We zien elkaar in het nieuwe jaar weer. Kom je dan even naar mij toe?

 2. Angelique says:

  Je had een prachtige jurk aan! Waar heb je die vandaan? Heeft het een speciale naam? Ik wil dat graag weten.

  Reply
  • Graziëlla says:

   Hi Angelique, Bedoel je de roze jurk? Die heb ik laten maken. Ik probeer altijd een beetje anders dan anders er uit te zien als ik optreed. De luipaardenjurk heb ik van #Boumanmode. Dat is hele leuke winkel op de Albert Cuyp. :)

 3. Anita da Costa Fernandes says:

  Hoi Graziella, Ik zag gisteren ineens jouw naam staan en ik dacht “het zal toch niet Gaziella van Spaans zijn” en ja hoor jij bent. Ik kijk the Voice normaal nooit omdat ik dan altijd werk. Maar ik ga het vanaf nu helemaal volgen en jou steunen.

  groetjes Anita van de UvA spaans

  Reply
  • Graziëlla says:

   He Anita, ik ben het wel meid! Wat leuk dat je een berichtje achter laat voor mij. Alles goed?

  • Graziëlla says:

   Hola prima, que guay me has dejado un mensaje! Gracias y me alegro mucho que mi familia desde España también me siga con esta aventura. XXX

 4. mila lagcher says:

  Wuaw je zingt zo mooi en je zag er ook zo mooi uit. Ik hoop dat je de voice gaat winnen. Kom op!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  • Hans Polak says:

   Jouw leerlingen hebben volkomen gelijk! Mooi.. charmant en een super stem!

  • Graziëlla says:

   Hola lieve Mila, Bedankt voor al jouw complimentjes. Ik ga mijn best doen en dan zien we wel hoe ver ik ga komen..:)

 5. Jasmijn says:

  Echt een mooie site! En zoooooo leuk zoveel liedjes van je te horen. Prachtig dat je je hart volgt. Dan heb je het halve werk al gedaan;-)) tot op t veldje met de gekke hondjes!

  Reply
  • Graziëlla says:

   Hola Jasmijn: Heel erg bedankt voor jouw berichtje en alle complimentjes. Ja, mijn aller liefste en aller mooiste plek..het veldje met mijn honden ;)

 6. Caroline Roozen says:

  Kinderen zijn onbevangen en doen gewoon. Niet geremd door wat dan ook. Ontzettend leuk voor je!

  Reply
  • Graziëlla says:

   He Caroline, Bedankt voor jouw reactie! Helemaal waar en dus ga ik dit avontuur met alle plezier van de wereld tegemoet. Hele fijne zondag..:)

 7. Chantal says:

  your students know quality ;-) Wij zijn fan! Chant & Zman. en je tante was ook groot fan … ;-)

  Reply
  • Graziëlla says:

   My students are the best!! Gracias Chant en Zman.. I know.. Ze was er altijd en dan ook nog voor het podium..:)

 8. Miriam says:

  Geweldig, wat een super nieuws en een goede actie van je leerlingen!
  I believe in you too!!!!!

  Reply

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] raíces de Surinam me reconocían y empezaron a contárselo a sus compañeros de clase. Hicieron un plan de sorpresa para inscribirme para The voice of Holland. Fue un happening total y una experiencia muy valiosa […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply