Kijk, daar fietst de juffrouw uit The Voice of Holland!!

Dat was wat ik net hoorde toen ik mijn zoon naar school bracht. Een groepje schoolkinderen hingen achter het hek van het Johan Cruyfcourt en riepen me dit al enthousiast zwaaiende toe.

Sinds de uitzending van de Battles duurt het boodschappen doen, het uitlaten van de honden, het vuil buiten zetten net even iets langer dan voor de tijd dat mijn zangkunsten en mijn gezicht op één van de meeste bekeken programma’s te horen en te zien waren. Ik vind het echt leuk dat mensen uit mijn buurt echt even hun gevoel over het optreden met me willen delen. Want een ieder zegt….Die Battle was SPANNEND!!

Zo heb ik het ook ervaren, want onze coach #MarcoBorsato had 2 sterke vrouwen tegenover elkaar gezet. 2 Vrouwen met veel muzikale ervaring.  Met het nummer “Mesmerized” van één van mijn lievelings zangeressen #FaithEvans moesten we ons kunnen laten zien.  Niet het minste nummer dus.

Voordat ik de Battle ring van #TVOH instapte, wist ik gewoon voor mezelf dat ik 200% van mezelf zou geven, vocaal er een Graziëlla twist aan wilde geven en gewoon samen met het publiek er een feestje van wilde maken of ik nou zou winnen of verliezen. Ik had maar 90 seconde. En Godzijdank mocht ik door naar de Live show..:)! #TeamHunsel door het dolle en het onthaal van Ruben, David, Laurens, mama en Santana heeft me wederom laten beseffen dat het zijn van een TEAM ( Together Eachone Achives More – dank je Joëlle) het belangrijkste is in het leven.

Bedankt Marco Borsato voor het vertrouwen dat je in mij hebt getoond en nu nog toont!

14 november 2014 Live show 1

Dat is mijn volgende vuurdoop waar ik een nieuw onderdeel van de show genaamd “Clashes” samen met een teamgenoot van mij in 2 minuten 4 nummers moet gaan zingen.

Kunnen jullie je de Beatboxbattles van vroeger nog herinneren?

Stemmen.. Hoe dan?

In die live shows mogen de kijkers eindelijk mee stemmen, maar dat gaat niet meer,  zoals vroeger door te sms-en of te bellen. Nee, want dit jaar gaat het via de #redroom app die je op de website van #TVOH moet downloaden op een smartphone of een tablet. Wat moet je dan doen?

  1.  Registreer je ( kost geen geld)
  2. Klik op talenten en klik op het hartje dat bij mijn naam staat
  3. Je kan dan al mijn backstage info en muziek volgen en beluisteren
  4. Je kan tijdens de live shows gratis stemmen ( leuk he, ouders?)

Inmiddels zijn de andere voorbereidingen ook al in volle gang. Kortom de juffrouw Spaans van het #ArteCollege uit The Voice of Holland is bezig met muzikale zaken.. hahahaha..:)

I #believe in #dreams. How about you?

 

 

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply