Just me – The video

De mensen uit mijn generatie zijn groot geworden tijdens de hoogtijdagen van de muziekzender MTV ;).  The eighties!!  Ik kon urenlang genieten van mijn idolen Madonna, Michael Jackson, Prince, Whitney Houston, Duran Duran, Wham, Cindy Lauper, etc. Muziek en beeld zijn sinds die tijd onlosmakelijk aan elkaar verbonden en de hedendaagse idolen en hun teams zorgen er steevast voor dat elke single die er wordt uitgebracht er op beeld zo origineel mogelijk uitziet en zo direct de doelgroep aanspreekt.

De logische volgende stap op mijn bucketlist was het maken van een videoclip voor mijn eerste single “Just me”. Ik bedacht legio ideeën om de clip te kunnen realiseren, maar eigenlijk  wist ik gelijk al met wie ik wilde werken. Mijn oud-leerling Estelle Levinson. Dit jaar kwamen we weer in contact met elkaar, omdat zij me dit jaar vroeg om mee te doen aan het project van de Bibliotheek Almere waar ik het gezicht ben van “Het nieuwe opgroeien”.

Estelle is na de middelbare school de filmwereld ingerold en is dit jaar een eigen bedrijfje, genaamd ME Visions, gestart. Na ons eerste gesprek wisten we dat deze uitdaging samen zouden aangaan. De dagen daarna hebben we over en weer gebrainstormd over het scenario, de draaidagen en de filmlocaties. Het was al snel duidelijk dat we alle kanten op konden met de tekst van “Just me“, maar dat het eigenlijk voor de hand lag om Teacher en Singer te laten zien met haar leerlingen die weer hun eigen talenten hebben. Per slot van rekening ben ik door mijn leerlingen opgegeven voor The Voice 5 en hebben zij mij het zetje gegeven om er weer als speer voor te gaan. :)  Dus waarom niet samen!?

Als er op 1 middelbare school talent op alle gebieden rondloopt is dat wel het Arte College. Met de afdelingen styling, grafimedia, muziek en enthousiaste en hulpvaardige collega’s kom je een heel eind. Heel spontaan ontstond er een team van leerlingen die hun talent hebben ingezet in de video van “Just Me”. In totaal hebben we drie dagen geschoten en was het in combinatie met de laatste Arteweek af en toe wel een zware klus. De strakke regie van Estelle en haar 2 hardwerkende cameramannen, Erwin en Stefan,  hebben tot een prachtig resultaat geleid! :)

Tijdens de draaidagen voelde ik me bevoorrecht dat ik mocht werken met mijn oud- leerling en mijn huidige leerlingen. Helemaal niet gepland, zo uniek en eigenlijk zoals ik het heb gewild. Ik was omringd door jonge mensen die ook op weg zijn hun droom te realiseren <3 <3.  Vanaf 24 juli is de videoclip op alle Social Media kanalen te zien.

 

Credits “Just me” – The video

 

Visagie:  Carmen en Luana

Licht en opbouw:  Kevin en Lucas

Band: Noa, Sarahwella, David, Keanu, Chiquinho en Denzel

Dansers: Dusty, Taiees, Rodney, Shaniqwa, Santana, Jeffrey, Robin en Hazel

Leerlingen en publiek: Ruben, Laurens, Shariska, Genevieve, Chantee

Arte College :)

ME Visions :)

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply