Just me – 1 day before release “short story”

 

Nu het 1 dag voor release is van mijn single “Just me” begin ik wel degelijk last te krijgen van gezonde nervositeit. Ik ben al maanden aan het werken naar het moment van morgen en beluister ik mijn eigen single telkens om maar meer verschillende inspiratie op te doen.  Ik weet precies wat wil en welk doel ik met mijn single en album wil gaan bereiken, maar toch loop ik steeds mijn To do lijstje af om er zeker van te zijn dat ik niets over het hoofd gezien heb. Als je helemaal verantwoordelijk bent voor het gehele product “You’ve got only yourself to blame or to praise”  :).

Je zal je misschien afvragen hoe zo een lijstje er ongeveer uitziet in deze fase. Well check it out! :)

My to do list

1. Just me – eindversie – check

2. Singles binnen – check

3. I- tunes – check

4. Deezers, Spotify en Juke – check

5. Soundcloud – check

6. Videoclip – check

7. YouTube upload clip – check

8. Alle links gekoppeld aan de website – still working on it

9.Persbericht voor media – check

10. Medialijst – still working on it

11. Interviews en airplay – still working on it

12. Zie ik iets over het hoofd? ( lol)

 

Al met al lijkt het erop dat ik op schema loop, maar toch blijft dat kriebelige gevoel maar aanwezig. Als ik heel eerlijk ben, is het gewoon het feit dat ik morgen, na 15 jaar, mijn eigen werk ga delen met mijn volgers, mijn fans, muziekliefhebbers en de wereld! Het blijft een spannende stap, maar ik ga hem morgen zetten. No matter what! :)

 

Funny-creative-Facebook-timeline-covers12.jpg

4 replies
  • Graziëlla says:

   Zoo leuk dat je een berichtje voor me achterlaat!! Hoe is het Jan? Brasa, Graziëlla

 1. Thea says:

  Lieve Graziella,
  Ik weet zeker dat je ‘t zult maken. ‘t Lijstje ziet er prima uit; niets aan toe te voegen. We leven met je mee en wijverheugen ons op het horen vanje mooie stem. Je bent in feite al doorvebroken!
  Liefs enbrasa’ s,
  Thea

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply