Ik ben genomineerd voor de VIVA400 awards 2017!

De afgelopen week begon hectisch met het afronden van de organisatie van mijn succesvolle en geslaagde EP concert – Minute Made Woman – voor al mijn fans in NoLimit, Amsterdam en het aanschrijven van verschillende media voor interviews en optredens naar aanleiding van mijn nieuwe EP.

Als de dinsdag begint dan ben ik als Edutainer altijd in de overgangsfase van artiest naar docent. :) Een goede planning voor en voorbereiding op de lessen van de week vind ik altijd zeer belangrijk.  Na mijn ochtendritueel lees ik altijd mijn mail zodat ik daarna door kan met het volgende punt op het schema van de dag.

Aflopen dinsdag 26 september zat er wel een hele bijzonder mail tussen al mijn mails. De VIVA400 mailde mij met het bericht dat IK genomineerd ben voor de de award van 2017 in categorie Creatieven. Ik bleef naar de mail staren en het enige wat ik kon doen, was luidkeels HOERA! roepen.  Geheel onverwacht en nu toch werkelijkheid. Ik nam gelijk een kijkje in de lijst van creatieve vrouwen die dit jaar genomineerd zijn voor deze award. Wat een top vrouwen!! Bedankt lieve mensen dat jullie me hebben opgegeven voor deze nominatie <3.

In de komende weken heb ik jullie steun nodig. Het is een hele simpele handeling die je gewoon vanuit je luie positie kan doen. Een stem uitbrengen, zodat ik qua ranking stijg in de lijst. Alvast bedankt voor jullie support <3!

STEM OP GRAZIËLLA HUNSEL VOOR DE VIVA400 AWARD 2017

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply