Ik ben door naar de battles!

YES! ik ben door! Hoop dat jullie allemaal genoten hebben van mijn Blind Audition!

Santa, Graziëlla & Jamai!
Santana, Graziëlla & Jamai!

Ik moet eerlijk toegeven dat ik spannender vond dan dat ik had verwacht. Dit kwam mede door het feit dat mijn eindexamenleerlingen in het publiek zaten en de leerlingen van 2B backstage het allemaal ook heel spannend vonden.  We zijn allemaal heel blij met dit resultaat. Next stop the Battles :)!

Na het optreden gingen mijn zoon en ik naar de Redroom waar we een selfie met Jamai maakten. Als jullie het backstage interview en ons vreugdedansje willen zien dan moeten jullie de Redroom app downloaden. Dat kan op de website van #TVOH.

En guess what.!?.. mijn single waar ik de afgelopen weken hard aan gewerkt heb met de #TVOH crew is bij deze gereleased & gratis te beluisteren voor jullie!

One Night Only

Luister de track gratis in de Redroom app of op Deezer!

De Redroom app is te downloaden voor je smartphone of tablet:

Heb je geen smartphone of tablet? Het is ook mogelijk om One Night Only te beluisteren op Deezer, ga naar www.deezer.com en registreer je om hem nu te beluisteren! Je kan ook inloggen met je bestaande Google+ of Facebook account.

Love to all & Keep watching!

Graziëlla

This slideshow requires JavaScript.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply