Een bericht van Dreamgirl Berget Lewis

Na bijna 500 reacties te hebben beantwoord, had ik eindelijk de tijd om eens te kijken in de Redroomapp van #TVOH. Dat is een app waar je backstage filmpjes kan zien en de muziek van de verschillende kandidaten kan beluisteren.  Ook is dit de app bij uitstek waar je de verrassingen die voor de kandidaten bestemd zijn kan mee beleven.

Zo stond mij een fantastische surprise te wachten…

Een bericht van DreamGirl Berget Lewis!

Heel hartelijk bedankt  miss Berget voor jouw power boodschap en ik wens je ook heel veel succes toe met de prachtige #musical #Dreamgirls.

Wil je mijn verrassingsboodschap ook beluisteren? Download dan de Redroomapp en volg al mijn ontwikkelingen ook backstage :)!!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply