3 weken op avontuur door Suriname in februari!

Photo by Miriam van Houtert-Rijhiner / design by Simone Spong

Als je 6 maanden onbetaald verlof hebt, vind ik dat je echt de dingen moet doen waar je doorgaans van droomt en nooit doet. Simpelweg omdat je in de 9 – 5 mallemolen zit en je soms gewoon te moe bent je tot iets anders te zetten dan every day life. Na al mijn bekende avonturen staat nu Suriname op mijn bucketlist.

De komende drie weken zal ik, na 18 jaar, het land waar mijn moeder geboren is en de naam Hunsel aan mijn familie gegeven is opnieuw gaan ontdekken.  Ik ben van plan veel nieuwe mensen te leren kennen, oude bekende te gaan bezoeken, te gaan kijken hoe Kunst – Cultuur en ook onderwijs zich over zee aan het ontwikkelen zijn.  De komende drie weken kunnen jullie dit samen met mij gaan beleven.

Luister live naar mijn nieuwsitems op de maandag bij Radio Club-Paradise FM.  En volg mij via de volgende Social Media:

 

Tot ziens vanuit Zuid -Amerika!!! :) :)

 

‘Graziëlla goes Suriname’ @ Club-ParadiseFM! Elke maandag in februari.  Kick off maandag 9 februari om 14.30 uur.

 

3 replies
  1. Els/Frits Hunsel says:

    Lieve Graziella, dat is zo fantasties, dat je naar plantage Barbados, waar de Hunsels vandaan kwamen gaat. Wij zullen je op de voet volgen. Neem muskieten spray mee gudu! Have a wonderful and safe trip together with Santana

    Reply
  2. Hans Polak says:

    Lieve lady en live Santana, Ik wens jullie heel veel plezier!!! Geniet van het land.. van familie en vrienden.. en van leuke optredens! Wees voorzichtig en kom over drie weken gezond weer terug! xxx

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply